Kokemuksia kraniosakraaliterapiasta ja osteopatiasta

Kokemuksia kraniosakraali-
terapiasta ja osteopatiasta

Lue asiakkaideni kokemuksia kraniosakraaliterapiasta ja osteopatiasta

”Olen käynyt Lauran hoidoissa jo vuosien ajan aina tarpeen tullen. Hoitojen avulla olen mm saanut hermostoa rauhoittumaan vaikeassa elämän tilanteessa. Oura sormuksen mukaan leposyke laski selkeästi hoidon aikana sekä seuraavan yön lukemat ovat olleet hyvät. Viimeisin mieleenpainuva kokemus oli, kun hoidon aikana hajuaisti palautui ennalleen. Hajuaisti oli muuttunut covidin sairastettua. Olen suositellut Lauraa myös muille ja suosittelen hänen hoitojaan myös sinulle.”

Nainen 48v

12/2023

”Oloni oli ollut jo pitkään stressaantunut ja ylivirittynyt. Nukuin huonosti ja katkonaisesti ja purin öisin hampaita yhteen joten päätä särki usein. Lisäksi minulla oli mahakipuja, varsinkin aamuisin. Hoidon aikana tunsin kuitenkin miten keho ja mieli alkoivat pian rauhoittua Lauran käsittelyssä. Hengitys syveni, syke tasaantui ja lämmön tunne alkoi virrata ympäri kehoa. Kävin viikko sitten Lauran vastaanotolla ja nyt olen nukkunut yöt sikeästi ja herännyt aamulla levänneenä ja säryttömänä! Suurkiitos Laura! ❤”

Nainen 25v

12/2023

”Tulin hoitoon unettomuuden ja ylivireystilan takia. Laura löysi jonkin jumin pääni alueelta, en ollut tajunnut kuinka jumissa se oli. Kun se lähti aukeamaan, kasvot rentoutuivat ja koko keho myös. Nukuin seuraavana yönä normaalisti ja heräämättä. Olen jatkanut hoitoja viikottain, koska koen että Lauran osteopatiasta on ollut pysyvää apua. Minulla on ollut ikuisuusjumeja rintakehässä ja yläselässä, ja Lauran hoitojen jälkeen nämä alueet ovat paljon avoimempia ja kipua on hävinnyt. Hengitän nykyään paremmin. Laura on hoitajana sopivan rauhallinen ja asiantunteva. Plussaa myös kauniista hoitotilasta.”

Nainen 46, Kerava

11/2023

”Kävin Lauran luona pitkään jatkuneen poskipää- ja ohimokivun takia, joihin olen syönyt vuosia kipulääkkeitä. Hoitosarjan jälkeen kivut ovat pysyneet poissa ja en ole enää tarvinnut kipulääkkeitä. Olen todella onnellinen, että sain Lauralta apua vaivoihini.”

Nainen 52, Röykkä

10/2023

”Jos kaipaat apua mm. Covid-oireiden, stressin, vatsavaivojen (ummetus, ripuli), selkäkivun, migreenin ja muiden kiputilojen manuaalisessa hoidossa niin hakeudu ehdottomasti heti Lauran osaaviin käsiin. Tulet kiittämään minua myöhemmin! Laura hoiti myös viikon vanhaa vauvaani ja hoidon ansiosta hänet voitiin seuraavana päivänä poistaa nenämahaletkusta. Hoidon aikana myös vauvani kallon muoto normalisoitui silmieni alla. En uskoisi ellen olisi itse nähnyt. Isot suositukset!”

Anette

12/2023

”Olen käynyt Lauran luona säännöllisesti jo useamman vuoden ajan, hakemassa ja saamassa apua erilaisiin niska- ja selkävaivoihin (lihaskrampit, prolapsit/välilevynpullistumat sekä jännitysniska), ja olen kokenut kraniosakraaliterapian todella hyödylliseksi. Jokaisen hoitokerran jälkeen hyvä rento olo jatkuu monta päivää. Samalla olen saanut Lauralta hyviä vinkkejä ja niksejä vaivojen kotihoitoon liittyen. Vahva suositus, keep up the good work!”

Mies 43, Helsinki

12/2023

”Olen niin tyytyväinen löydettyäni taitavan Lauran osteopaatikseni. Käsittely on ollut kivutonta, kehoani kuuntelevaa ja hellävaraista, mutta silti tehokasta. Olen saanut apua vatsan ja suoliston alueen vaivoihin, päänsärkyyn sekä kallonpohjan lihasten jumituksien aiheuttamiin kognitiivisiin haasteisiin. Ennen hoitoa minulla oli ollut aivosumua ja pää tuntui raskaalta ja tukkoiselta. Hoidon jälkeen pää tuntui heti kevyemmältä ja aivosumu alkoi vähentyä.”

Kiitollinen asiakas, nainen 46v.

10/2023

”Kävin hoidossa Covid-tartunnan jälkeen, sillä minusta tuntui että makuaistini ei ollut palautunut normaaliksi. Kuten aikaisemminkin, sain Lauralta todella lämpimän ja kokonaisvaltaisesti rentouttavan hoidon. Makuaistini kanssa hän käytti erilaista tekniikkaa – sain ennen hoitoa maisteltavaksi suklaapalan, jonka jälkeen Laura hoiti suuta ja päätäni. Sain hoidon lopuksi samaa suklaata suuhun, jolloin se maistui todella paljon intensiivisemmältä. Ihan kuin joku olisi terästänyt sitä suolalla! Ero ennen ja jälkeen hoidon oli todella selkeä. Huomasin eron myös kotona syödessäni illallista – kaikki maistui vihdoin normaalilta. Jotenkin uskomatonta, että ongelma ratkesi vain yhdellä hoitokerralla. Kiitos Laura kun vihjasit, että osteopatia voi auttaa myös meitä aistiongelmien kanssa painivia.”

Nainen 41v.

11/2023

“Keho korjaa itsensä, kun siihen ei ole estettä.
Mielestäni pehmeät hoitotekniikat ovat tehokkaimpia ja niiden vaikutukset pitkäkestoisimpia. Kun ymmärretään vaivan ydin ja syy, hoidon tulokset ovat pysyvämpiä kuin hoidettaessa ainoastaan oiretta.”

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje ilmestyy noin 10 kertaa vuodessa ja se sisältää juttuja terveydestä, hoitotekniikoista ja anatomiasta, sekä tiedotteita ja tarjouksia.